Impressie vlooienmarkt zaterdag 4 augustus

Zaterdag was de 8e vlooienmarkt van het seizoen. Deze markt is altijd druk met standhouders en bezoekers. Zou dat deze keer ook zo zijn? We zitten al 3 weken in een langdurige hittegolf en deze zaterdag zal het iets minder warm zijn. Tot 28 graden. Maar is dat voldoende afgekoeld om vele mensen te verleiden over de markt te slenteren ?

’s ochtends vroeg rond 6 uur komt de zon op: het is onbewolkt en meteen al een lekkere temperatuur. De standhouders zijn vroeg: al meer dan 250 om 6 uur. Uiteindelijk blijken er 491 te komen; de laatste tegen half 10 pas ….

Dit aantal van 491 is lager dan het gemiddelde van 600. Maar als het in de loop van de ochtend warmer wordt, hebben we toch respect voor deze doorzetters. In verhouding komen er veel bezoekers: met de auto, fiets en wandelend vanaf denabij gelegen campings. ondanks de warmte is er goed verkocht.

Hieronder een korte filmimpressie van Jente Veenstra.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2018

5 reacties op “Impressie vlooienmarkt zaterdag 4 augustus

 1. Jacob zegt:

  Waar is die impressie? Ik ben zeer benieuwd

 2. Johan zegt:

  @Jacob: heb je het filmpje inmiddels gevonden?

 3. cambuurfanfrans zegt:

  filmpje is leuk. de fotoos komen nog?

 4. Huub Bouma zegt:

  Het filmpje is leuk maar ik mis de foto’s met de commentaren van Jacob.

Geef een reactie