Foto’s Dodo Festival 2018

Het 2e lustrum van het DODOFestival is afgelopen weekend geweest: vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus. Het programma vrijdagmiddag van Radio10NL werd er goed bezocht (o.a. met Tim Douwsma). Het weer viel ook mee: slechts een paar buitjes. Er was ook een goede belangstelling voor de familiemiddag met o.a. spelletjes voor de jeugd.

’s Avonds zat het weer eerst wat tegen: tussen 20 en 22 uur regelmatig regen, daarna bleef het, tegen de verwachting van buienradar in,  zo goed als droog. X-Static, The Euro’s en De Doelleazen traden op en trokken later op de avond nog veel publiek.

Zaterdagmiddag waren er eerst nog buien, na het optreden van Vangrail bleef het gelukkig vrijwel droog. Daarom was de zaterdagavond weer goed bezet. Het was niet erg warm, maar dat werd gecompenseerd door de goede sfeer op het festival. Opvallend waren de prachtige schermen waar je ook van veraf het festival goed kon volgen.

Vooral tijdens de buien maar ook daarbuiten was het Amsterdamse café op het terrein erg in trek. In een tent was een authentiek Amsterdams café gebouwd, artiesten die traden waren o.a. Lytse Hille.

Hieronder een impressie van Martijn van der Vaart.

 

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen, Dodo Festival

Geef een reactie