Massage: de sfeer van Bali in Bakkeveen

Welkom bij Susi Asia Massage

De atmosfeer van Bali in Bakkeveen
OM SWASTIASTU

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur in Bali, presenteert Susi Asia Massage een natuurlijke ontspanning in het dorp Bakkeveen. Susi Asia Massage zorgt voor  verscheidenheid aan traditionele lichaamsverzorging, gezondheid en schoonheid. Het lichaam voelt zich ontspannen en de geest verfrist en wordt weer energiek. Onze massage is geschikt voor de verzorging van mannen en vrouwen.

We zullen je compleet verwennen, je lichaam van top tot teen en je geest wordt rustig en relaxt. Wij gebruiken professionele en natuurlijke producten en behandelingen, ook producten uit Bali. Voordat je de behandeling van mij ontvangt, is overleg zeer belangrijk, zodat we de tijd hebben om elkaar te leren kennen en je klachten en wensen te bespreken.

LET OP: Ik doe niet aan: “happy ending” en “erotische massage”

Lees verder over mijn opleiding en jarenlange ervaring op onze website: www.susiasiamassage.nl

Je kunt ook meteen een afspraak maken: bel 06 825 460 80   Aylvalân 9, Bakkeveen

 Susilawati

Geplaatst in: Verzorging

4 reacties op “Massage: de sfeer van Bali in Bakkeveen

 1. Marga zegt:

  Ik kom gauw weer eens bij je hoor Susi. Na zo ’n massage voel ik me weer helemaal herboren. Alle spieren weer lekker los en ben ik helemaal ontspannen. Sta trouwens versteld dat je zoveel kracht in je handen hebt. Echt een aanrader !

 2. Aleksandra zegt:

  De massage van Susi is echt een aanrader! Fantastisch, wat kan zij het goed zeg! Elke keer na zo’n sessie voel ik me heerlijk ontspannen, bijna herboren! Tot snel weer Susi!

 3. susi zegt:

  Dankjewel Aleksandra voor jou vertrouwen, ik geef altijd 100 procent om jou beter te laten voelen.
  tot snel

Geef een reactie