Griene Weach doet het nu zelf !

De Griene Weach doet het nu zelf !
Door de inzet van de vrijwilligers en hulp van één van hun familieleden staat er nu een pomp de die Griene Weach besproeit met water. Aangedreven door zonnepanelen kan de motor zijn werk doen. Eerst moest dit met de hand gedaan worden na een vaartochtje.

De Griene Waech levert, na al de  inspanningen, haar resultaten terug . Hele grote coursettes, stokbonen, tuinbonen, bieten, tomaten, komkommers, augurken, andijvie en aardbeien zijn al meegenomen van het kunstwerk .Veel van deze producten worden weggegeven en verwerkt.

29 september wordt in Theeschenkerij De Slotplaats een maaltijd bereid en zullen er interessante lezingen worden geven over voeding.  Tal van andere activiteiten zullen er  plaats vinden die over gezonde voeding en levenswijze gaan. Er zal geproefd kunnen worden van de Griene Weach en andere lekker gezonde vegetarische gerechten.

 

Geplaatst in: Griene Weach

Geef een reactie