Energiewijs Bakkeveen: enquête al ingevuld ?

Al de enquête ingevuld van ENERGIEWIJS Bakkeveen?

Velen hebben de enquête al ingevuld en teruggestuurd. Maar nog niet allemaal …… Daarom hierbij een herinnering !

[hieronder de tekst van 22 mei]
Afgelopen week heeft u een enquête ontvangen van de werkgroep Energiewijs Bakkeveen. Heeft u hem al ingevuld? Op het voorblad staat hoe u de enquête digitaal kunt invullen, anders graag bezorgen bij een van de werkgroepleden (zie voorblad). De enquête wordt eind van deze week opgehaald wanneer dat is afgesproken. Heeft u misschien geen enquête ontvangen? Dan kunt u deze vinden op www.buurkracht.nl/bakkeveen. Voor vragen kunt u terecht bij [email protected] of een van de werkgroepleden.

Op 11 juni worden tijdens een avond over energiebesparing  de resultaten van de enquête bekend gemaakt. We hopen op een grote deelname.

Emy

Geplaatst in: Duurzaam Bakkeveen

1 reactie op “Energiewijs Bakkeveen: enquête al ingevuld ?

  1. CM zegt:

    Hoe bespaar je energie met zonnepanelen? Neemt het electrisch vermogen van je apparaten dan opeens af? Of wordt bedoeld “wek elektriciteit op met zonnepanelen zodat minder electriciteit betrokken hoeft te worden van het net” , per saldo bespaar je niet. Geld besparen doe je per saldo ook niet, immers, je dient te investeren, pas na het break even point ga je geld besparen, of verdienen als je de stroom teruglevert aan het net.

    Zelf ben ik erg benieuwd waar de leverancier de panelen betrekt, het is minder bekend maar er zijn ranglijsten van producenten die “schoon” produceren en een life cycle analyse hebben dus ook na de technische levensduur de panelen deels kunnen recyclen. Uiteraard zijn de panelen iets duurder, maar gaat Bakkeveen voor goed of goedkoop?

    Allemaal vragen, waar uiteraard maandag uitgebreid toelichting op gegeven zal worden.

Geef een reactie