Avond-4-daagse 2018 dag 2

Donderdag 7 juni: de 2e dag van de avond-4-daagse. Het was dik 25 graden en er stond een lekker verfrissend windje in de open terreinen. Er was deze avond weinig bos in de routes opgenomen, dus dat kwam goed. Er zijn deze avond 1358 deelnemers de startstreep gepasseerd, waarvan 922 betalende en de anderen zijn blijkbaar begeleiding.

De wandelaars van de 10 en 15 km liepen richting zuidoosten, in het weidegebied “Mandefjild” en kwamen ook even in Waskemeer. De 15 km maakte een extra lus naar Een-West. Uiteinde lijk kwamen alle wandelaars in het laatste deel van de route uit in de omgeving van de Bosmanege. Hier moest nog een verlaten boerenlandweg “bedwongen” worden alvorens men bij de vaart uitkwam en weer bijna in het centrum bij de finish was.

Deze donderdag werd over privé terreinen gelopen van achtereenvolgens: Fam. Van der Wolfshaar, Van Es, Schurer, Van Dalen, Pool, Bouma, Uneken, Louwsma, Haisma, Van Dalen, Pool en
Deelstra.

Hieronder een foto impressie.

Kijk op www.bakkeveen.nl/a4d over startinformatie, routes en parkeren op de zaterdagavond.

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie