vlooienmarkt op 19 mei

Zaterdag 19 mei de derde zaterdag van mei en de fotograaf is met vakantie. Nu ja een weekeindje weg. Maar gelukkig niet heel ver weg zodat er toch nog even tijd werd gevonden om een kleine fotoreportage te maken van deze weer gezellige markt.

Deze keer niet zoveel kramen dan de afgelopen markt: “slechts” 499 dat zijn er dus zo’n 300 minder dan de vorige keer. Met dit aantal mag de tussendoormarkt van mei toch bijgeschreven worden als een nieuwe topper want het record voor een tussendoormarkt in mei stond tot nu toe op 463 kramen. En het aantal betalende parkeerders was ook een record voor een mid-mei markt.

Nu volgt een tussendoor reportage van deze tussendoormarkt.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2018, Vlooienmarkten

2 reacties op “vlooienmarkt op 19 mei

  1. F. Oswald- de Jager zegt:

    Mooie spullen, volgende markt toch eens kijken !

  2. Huub Bouma zegt:

    Geweldige foto’s en commentaar,ik geniet er altijd van Jacob.

Geef een reactie