Griene Weach is op het ponton geplaats

Met steun van de Survival Stichting Bakkeveen is de Griene Weach op het ponton geplaatst. Lieuwe Krol promotor LF2018 o.a. van de gemeente heeft zijn deel bijgedragen en zo ook onze kunstenaars en vrijwilligers. De wind was wel even een spelbreker maar was te trotseren.

Vrijdag officiële opening door vertegenwoordigers van de Rabo bank. De komende tijd wordt het kunstwerk afgebouwd en kunnen de planten hun werk gedoen. Komende week wordt er nog hard gewerkt aan de afbouw. U kunt dan zien hoe het bouwwerk wordt afgebouwd, als u langs komt.

Bedankt leden van de Survival en Lieuwe Krol.

 

Geplaatst in: Griene Weach

1 reactie op “Griene Weach is op het ponton geplaats

  1. Patrick zegt:

    Bijzonder dat de mogelijkheid om te reageren op het onderwerp “opening griene weach” is verwijderd nadat er wat kritische reacties op zijn gegeven.

    Tegengeluid mag blijkbaar niet geplaatst worden als dat niet past in de bakkeveen.nl polonaise.

Geef een reactie