Gezellige beestenboel zoekt nieuw onderkomen

Nieuw in het assortiment bij TIP-3Provinciënland (voormalig VVV).
Dierenknuffels voor een beestachtig leuke prijs.
De wolf zul je hier niet tegenkomen, maar wel waar hij naar op zoek is.

Ook nieuw bij TIP een mooi assortiment boeken. Voor volwassen o.a. thrillers, romans en puzzelboeken.  Voor kinderen o.a. spelletjes boeken, voorlees , Pop Up en prentenboeken. Daarnaast zijn er nieuwe  “natuur” ansichtkaarten zonder tekst. Loop eens vrijblijvend binnen. Het kan je een rit naar omliggende dorpen besparen. Zit er niets voor je bij dan hebben we uiteraard tips om op een andere manier je vrije tijd prettig in te vullen. Daar gaat het uiteindelijk om.

Altijd welkom,
Vrijwilligers TIP (in het koetshuis, naast Slotplaats) Bakkeveen.
Meer info www.bakkeveen.nl/tip

Tineke

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

1 reactie op “Gezellige beestenboel zoekt nieuw onderkomen

Geef een reactie