Bakkeveen in kunstroute Opsterland

Ik doe mee aan de kunstroute Opsterland
In het Pinksterweekend (zaterdag, zondag en maandag) is onze garage weer omgebouwd tot expositieruimte.
De openingstijden zijn van 12 – 18 uur; het adres is Weverswâl 31a, Bakkeveen

Ik stel het zeer op prijs als u even komt kijken

Tjitske Marinus-Wiersma

Kunstroute Opsterland
De Open Atelierroute 2018 wordt gehouden op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei. Deelnemende ateliers zijn te vinden in Gorredijk, Tijnje, Nij Beets, Olterterp, Bakkeveen (4 stuks), Wijnjewoude, Hemrik en Lippenhuizen. De deelnemers zijn te herkennen aan de deelnemersvlag bij de ateliers. Van alle deelnemers is werk te zien in een overzichtstentoonstelling in de Witte Kerk in Hemrik. Kunstenares Henneke Andreae vertoont in de Witte Kerk een film waarin de das een rol speelt. Zij studeerde en woonde jarenlang in Ierland en is nu terug in Friesland. Gastkunstenaar Johan van der Dong geeft in de Witte Kerk iedere dag een performance. Zijn werk laat een duidelijke visie op de maatschappij zien. Meer informatie over de deelnemende kunstenaars is te vinden op kunstinopsterland.nl. Hier is ook de route te downloaden.

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen

Geef een reactie