Paaseieren zoeken voor kinderen De Bosk en Ecofeen

Zaterdag 31 maart was het weer zover: paaseieren zoeken op het terrein van de Survivalvereniging. Net als vorig jaar had buurtvereniging De Bosk ook nu weer de kinderen van Ecofeen uitgenodigd om mee te doen.

Zo’n 20 (klein)kinderen hadden zich  op deze zonovergoten ochtend, samen met hun ouders of pakes en beppes, verzameld bij het toegangshek. Toen deze openging konden ze niet wachten met het zoeken van zoveel mogelijk paaseieren, die ze natuurlijk eerst bij de paashaas moesten inleveren.

Later kregen ze allemaal een paasmandje mee naar huis met voor iedereen evenveel eieren.

Maar eerst werden er nog heel leuke paaspelletjes gedaan.

Geplaatst in: Algemeen, De Bosk

1 reactie op “Paaseieren zoeken voor kinderen De Bosk en Ecofeen

  1. Huub Bouma zegt:

    Geweldig wat jullie altijd met de kinderen doen!!!

Geef een reactie