Meinsma bij RTL4

Fietsspecialisten op RTL4: ‘De Beste van Nederland’

Ondernemend Nederland gaat de strijd aan om landelijke branchetitel….

De Beste Fietsspecialisten van Nederland (waaronder Meinsma, Wijnjewoude)

  • Reguliere uitzending: Zaterdag 5 mei ca. 16.00 uur bij RTL4
  • Herhaling: Zondag 6 mei ca. 09.30 uur bij RTL4

Vanaf Zaterdag 14 april presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.

In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste beautysalons van Nederland. Vervolgens komen onder meer de beste delicatessenwinkels en de leukste dansscholen van het land aan bod. De Beste van Nederland wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken.
Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

“Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt.” aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers er helemaal vrij in om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

Stemmen
Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zaterdag 14 april ca. 16.00 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste beautysalons van het land. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De poll opent op vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit op maandag 4 juni om 12.00 uur.

De Beste Fietsspecialisten van Nederland (waaronder Meinsma, Wijnjewoude)

  • Reguliere uitzending: Zaterdag 5 mei ca. 16.00 uur bij RTL4
  • Herhaling: Zondag 6 mei ca. 09.30 uur bij RTL4

Bekendmaking winnaars
De winnaars van de verschillende branches worden op Maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een liveuitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland:
https://www.facebook.com/debestevannederland.

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

Geef een reactie