De Bosk geniet van etentje bij Friese Poort

Elk jaar organiseert het bestuur van De Bosk voor haar leden een buurtetentje. Donderdag 19 april waren 25 bewoners van De Bosk te gast in restaurant NU van de Friese poort te Drachten.

Alle gerechten worden door de studenten van de opleidingen Horeca onder professionele begeleiding bereid en geserveerd. Dit alles gebeurt in het  speciaal daarvoor ingerichte restaurant. Studenten leren op deze manier in een inspirerende praktijkomgeving alles wat in een echt restaurant ook gebeurt. Het leerproces van deze studenten staat daarbij centraal, waardoor er veel aandacht is voor gastvrijheid, etiquette en kennis over de gerechten.

Na een welkomstdrankje werden we verblijd met een heerlijk 4-gangenmenu. De gerechten waren zeer smaakvol en prachtig opgemaakt. Tijdens het eten en tussen de gangen door was er voor de aanwezigen voldoende gelegenheid  de laatste nieuwtjes uit te wisselen.

Al met al een zeer geslaagd buurtdiner!

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie