Schaatsen op het ijs van de sterrenschans.

De afgelopen dagen is het kwik ver onder het vriespunt gedaald, waardoor de schaatskoorts bij de meesten ook is opgelopen. Door een stevige oostenwind hebben we met Siberische omstandigheden te maken. Volgens weerinstituut KNMI kan de gevoelstemperatuur dalen tot een ijzige -20 graden.

In de voorjaarsvakantie kunnen de kinderen nu volop schaatsen, zo werd er de afgelopen dagen al in de duinen ter hoogte van de zandvlakte op de oude ijsbaan geschaatst. Gisteren werd er ook al geschaatst op de Sterrenbaan. Deze natuur ijsbaan ligt ter hoogte van Duerswâldmer Wei 13, bij de Sterrenschans.

Hieronder een foto impressie van gistermiddag. Foto’s: Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen

3 reacties op “Schaatsen op het ijs van de sterrenschans.

  1. Huub Bouma zegt:

    _Prachtige foto’s geweldig om te zien,Jeen gaat er met zijn kleinzoon van 3 jaar heen,hij gaat het schaatsen ook leren.

  2. Jacob zegt:

    En….heeft Jeen het schaatsen een beetje onder de knie gekregen?

Geef een reactie