Meinsma Fietsen provinciaal winnaar

Het is Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude voor het tweede achtereenvolgende jaar gelukt om door te dringen als provinciewinnaar tot de finale van de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018. De uitreiking van de verkiezing was zondagmiddag 4 maart tijdens een feestelijke netwerkborrel tijdens Bike MOTION Benelux. Het familiebedrijf dat gerund wordt door Hans Meinsma is erg blij, dankbaar en trots op de titel.

Hans Meinsma: ‘Ik ben blij dat onze klanten ons zo weten te waarderen. Zij hebben op ons gestemd waardoor wij provinciewinnaar zijn geworden. Het geeft aan dat we goed bezig zijn. We doen er alles aan om dit zo te houden. Het is een enorme stimulans.

Dit jaar werd de verkiezing voor de 21e keer gehouden. Met de ANWB als hoofdsponsor en de Tweewieler als organisator is het een prestigieuze verkiezing die veel vertrouwen uitstraalt.

Meinsma Fietsen is bezocht door de vakjury, een mysteryshopper en er is een benchmarkrapport opgesteld. Ter ere van de titel organiseert Meinsma Fietsen weer een fietsfeest op 22, 23 en 24 maart met tal van feestelijke activiteiten en acties.

 

Geplaatst in: Algemeen, Wandel-/fietsroutes, Wandelen & fietsen

Geef een reactie