It giet oan: De Tocht

It giet oan … hét sein dat De Tocht der Tochten doorgaat. Maar helaas, ook het afgelopen jaar heeft het niet zo mogen zijn. Gelukkig is er nog De Tocht die wel doorgaat! De Tocht die is geïnitieerd door onze stichting. De Tocht door het landschap van het Koningsdiep en de Boarn. De Tocht van bron tot monding … waar bewoners van zes dorpen aan samenwerken: Bakkeveen, Beetsterzwaag, Nij Beets, Aldeboarn, Akkrum en Jirnsum.

Wij hopen van harte dat u deze bijzondere tocht mee gaat maken. Op detocht.frl vindt u alle ins and outs en onder kaartverkoop een directe link naar de webpagina waar u tickets kunt bestellen. Inbegrepen bij de prijs zit een rijk geïllustreerd boekje over de geschiedenis van het landschap van Koningsdiep en Boarn: de tocht … door de tijd. Onder nieuws meer informatie daarover. Niet dé landschapsbiografie die we (nog steeds) voor ogen hebben, maar wel alvast een prachtige introductie. T.z.t. ook overal in het stroomdal te koop voor € 4,–

In april / mei zijn de eerste twee routes klaar van onze Route App. Wat betreft deze tochten werken we samen met Merk Fryslân en Toeristisch Netwerk Friese Wouden.

Met dank aan: Iepen Mienskipsfûns, LF2018, Gemeentes Opsterland, Heerenveen en Leeuwarden, Stichting Van Teyens Fundatie, Prins Bernhard Cultuurfonds, P.W. Janssen’s Friesche Stichting, Van Heloma Stichting, Toeristisch Netwerk Friese Wouden

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie