Fietsfeest bij Meinsma

Meinsma Fietsen voor de tweede keer provinciewinnaar en finalist in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018.

Het is Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude weer gelukt om plaatselijk en provinciaal winnaar te worden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

424 personen hebben op het bedrijf gestemd en gewaardeerd met gemiddeld een 9,12! Hans Meinsma: ‘Het stemt ons blij en dankbaar dat u ons zo weet te waarderen!’.

Omdat het bedrijf Provinciewinnaar is geworden, zijn ze ook finalist voor de landelijke titel Tweewieler van het jaar 2018. Het bedrijf is door de vakjury bezocht (onder meer voor gesprek met eigenaar Hans Meinsma, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en is bezocht door een Mystery Shopper die rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt op 4 maart tijdens Bike Motion. Voor zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars is er dan extra aandacht.

Ter ere van deze eervolle vermelding wordt er weer een fietsfeest georganiseerd met een mannenavond, een ladiesnight en twee actiedagen op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart a.s.

De mannenavond wordt gehouden op donderdag 22 maart en begint om 20.00 uur. Alle mannen zijn welkom en kunnen deze avond genieten van live muziek en tal van activiteiten. Met een beetje inspanning kan er een nieuwe herenfiets gewonnen worden.

Dames zijn van harte welkom op de ladiesnight die gehouden wordt op vrijdag 23 maart om 20.00 uur. Ook zij worden verwend deze avond, kunnen van alles doen en bekijken en maken kans op een nieuwe damesfiets.

Tal van elektrische fietsen staan vrijdag 23 en zaterdag 24 maart klaar om geprobeerd te worden tijdens de opstapdagen. U kunt naar hartenlust proberen, bekijken en informatie en advies krijgen over de verschillende mogelijkheden van de fietsen. Onder het genot van koffie en gebak kunt u gezellig bijpraten. Kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen staat er een springkussen en ballenbak klaar. Mooie acties en leuke activiteiten maken het deze dagen zeker waard om langs te gaan!

 

Geplaatst in: Bedrijven, Wandelen & fietsen

Geef een reactie