Paasbrunch bij De Drie Provinciën

Pasen

Pasen valt vroeg dit jaar, op 1 & 2 april. Heeft u al plannen gemaakt? Traditiegetrouw serveren wij 1e en 2e Paasdag een uitgebreide Paasbrunch! Ook het kampeerseizoen wordt in het Paasweekend geopend, zodat het restaurant vanaf 4 april weer meer dagen in de week open is.

Paasbrunch
Kom eerste of tweede Paasdag 2018 voor een gezellige Paasbrunch naar Restaurant De Drie Provinciën. In ontspannen sfeer geniet u van een uitgebreide paasbrunch, welke we bij u aan tafel serveren. Bekijk alvast wat er op het menu staat tijdens de Paasbrunch.

Gezien de grote belangstelling adviseren wij u tijdig te reserveren: klik hier.

Openingstijden restaurant
In de winterperiode is ons restaurant geopend op vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Vanaf 4 april is het restaurant ook weer op woensdag en donderdag vanaf 12.00 uur geopend.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of met een biertje op het terras in de eerste warme zonnestralen. ’s avonds serveren wij een goed en betaalbaar diner. U bent van harte welkom.

De Drie Provinciën
Bakkeveenseweg 15
9343 TB Een West
0516-541201

 

Geplaatst in: De Drie Provincien

2 reacties op “Paasbrunch bij De Drie Provinciën

  1. Anita zegt:

    Paasbrunch is al helemaal uitverkocht staat er op de site…

  2. Johan zegt:

    Ja, klopt, Anita. Is niet meer mogelijk te reserveren voor de brunch staat er op hun site. Vreemd dat het nog wel hier wordt geplaatst.

Geef een reactie