Leen een Fries !

Wilt u wat meer weten over Friesland of een bepaald onderwerp of bent u gewoon nieuwsgierig naar iets in Friesland of misschien vind u het fijn uw kennis te delen met mensen in klein verband ? Via een mooi initiatief van de gezamenlijke bibliotheken kunt u nu een Fries lenen.

Leen een Fries kan een heel leuke ontmoeting worden op velerlei gebied omdat u iets wilt weten of  waar een ander veel van af weet, zodoende kunt u zomaar een prachtige ochtend, middag of avond hebben.

Ga eens kijken op Leen een Fries pagina en als u het leuk vind, neem de stap eens om een Fries te lenen of meld u aan. In onze omgeving is heel veel te vertellen en te beleven, misschien zijn er mensen die dat willen vertellen aan andere bewoners, mensen uit de provincie, recreanten en aan toeristen. Er kunnen mooie contacten en fijne herinneringen ontstaan !

www.leeneenfries.nl   Een initiatief van de Bibliotheek !

 

Geplaatst in: Oproepen, TIP-Bakkeveen

Geef een reactie