Kunst en Kitsch bij De Bosk

Zondag 22 januari hield buurtvereniging De Bosk haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze keer waren we te gast bij kampeerboerderij The Loryann. In het officiële gedeelte werd afscheid genomen van Henk en Annelies. Zij hebben zich 4 jaar lang als bestuurslid met veel enthousiasme ingezet voor De Bosk. Janneke van der Meer en Korrie Luinenburg nemen hun plaats over.
Na de pauze was het Kunst en Kitsch. Verschillende buurtgenoten hadden een oud voorwerp meegenomen dat ze ter taxatie voorlegden aan antiek- en kunstkenner Jan Menger. Helaas, de antiekhandel ligt op z’n gat zodat de waarde meestal tegenviel. Interessanter was het verhaal bij de meegebrachte spullen.

Natuurlijk werd ook deze keer weer een groepsfoto gemaakt van de aanwezigen.

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie