Kerstpuzzel 2017

Beste Puzzelaars,

Nadat de inzend datum was gesloten, hebben J en S Puzzelaar 10 oplossingen mogen ontvangen, waarvan 3 foutloos.

Voor alle deelnemers is een prijsje beschikbaar.

De oplossingen staan bij de foto’s vermeld.

Groeten van J. en S. Puzzelaar

 

Beste Puzzelaars,

Tot 1-1-2018 kan de kerstpuzzel worden opgestuurd.

Veel succes toegewenst.

 

J. en S. Puzzelaar

 

 

 

 

Beste Puzzelaars,

Hier is dan de Kerstpuzzel van 2017. Menigeen zit al vol verwachting en reikhalzend de website van Bakkeveen in de gaten te houden. Dit mede door de aankondiging in “de Slûswachter” , van de heer van Dalen, dat de puzzel dit jaar wat “toegankelijker” zal zijn.

Hierover kort het volgende. Om wat meer mensen in beweging te krijgen en te laten genieten van al de mooie kerstversieringen in ons dorp hebben wij het volgende besloten. We geven dit jaar de oplossing erbij. U vraagt zich af is dat niet wat te toegankelijk?

De doorwinterde puzzel oplosser zal zeggen, waar blijft voor ons de uitdaging om door weer en wind en tot in de late uurtjes Bakkeveen en buitengebied af te struinen naar de zo begeerde oplossing van de kerstpuzzel?

Deze puzzeloplosser kan ik gerust stellen. De puzzel wordt wat makkelijker, MAAR het wordt géén makkie. Laat mij U uitleggen wat de bedoeling is. Hieronder treft U 35 foto’s van Kerstversiering. Bijgaand vindt U een lijst met 25 locaties waar een foto is gemaakt. Bij het nummer van de foto noteert U de juiste door U gevonden locatie. Heeft U alle 25 locaties gevonden, dan kunt U deze opsturen.

ECHTER vindt U in onderstaande lijst ook 5 cryptische omschrijvingen. Deze locaties dient U zelf te vinden. Als U deze locaties weet te vinden kunt U wederom kiezen voor het insturen van Uw lijst.

De grote uitdaging zit hem in de overgebleven foto’s. Deze zijn gemaakt in het buitengebied. Heeft U deze locaties ook gevonden dan dingt u mee naar de titel Opperpuzzelaar.

We hebben dit jaar dus drie categorieën. De lijst met 25 oplossingen, 30 oplossingen en 35 oplossingen. In  elke categorie wordt een prijs(je) beschikbaar gesteld.

De door U op te zoeken locaties zijn:

Alde Drintse Wei 8, Aylvalan 6, Blauhus 8,Burmanialan 1, Burmanialan 24, Duerswaldmerwei 5, Duerswaldmerwei 8, Dwarskamp 3, Dwarskamp 21, Ecofeen 25, Greate Kamp 12, Kleasterkamp 3, Kleasterkamp 5, Mjumsterwei 2, Nije Buorren 29, Scheltingalan 1, Stoukamp 10, Stoukamp 19, Weverswal 5, Weverswal 19, Weverswal 23, Weverswal 26, Weverswal 31b, Weverswal 33 en Weverswal 36.

De vijf cryptische omschrijvingen zijn:

Foto 32   Je bent er zo maar voorbij.

Foto 20  Door de heg.

Foto 27  (Gloei)lampje.

Foto 28  Achter de tralies?

Foto 9   Klopt het nummer?

De  vijf overgebleven foto’s bevinden zich in het buiten gebied.

Oplossingen, het liefst met 35 antwoorden, kunt U voor 1-1-2018 sturen naar [email protected].

J.  en S. Puzzelaar wensen U veel succes.

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

1 reactie op “Kerstpuzzel 2017

  1. Jacob zegt:

    Spannend!!!!!!!!!!

Geef een reactie