Laanbeplantingsstructuur van “Slotsingel” hersteld.

Zaterdag 16 december  hebben een aantal bewoners van buurtvereniging “De Bosk”, samen met Marten Pothof en Hans Oosterhaven van “Natuurmonumenten” en Fred Hoogeboom van de “Historische Vereniging”, de eiken laanbeplanting van “De Slotsingel” hersteld.

Op de plek waar een aantal esdoorn zaailingen waren verwijderd, zijn nu in het oorspronkelijke “verband” een dertiental eiken geplant. Nadat er in 2016 flink was gerooid, was het nu tijd bomen te planten.

De gehele ochtend was men bezig met het uitzetten van de plantlijnen, het graven van de plantgaten en het op zijn plaats zetten van de, ongeveer acht jarige, bomen. Klokslag 12 uur zaten de werkzaamheden erop en kon men op uitnodiging van “Natuurmonumenten” genieten van een wel verdiende lunch.

 

Geplaatst in: Buurtverenigingen, De Bosk, Natuurmonumenten

3 reacties op “Laanbeplantingsstructuur van “Slotsingel” hersteld.

  1. D.R. zegt:

    Dat ze maar mooi groot en sterk mogen worden!

  2. Huub Bouma zegt:

    Goed gedaan mannen.

  3. Buurtvereniging De Bosk zegt:

    …. en Afke en Miriam.

Geef een reactie