Ontwikkeling straat Bakkeveen-Wijnjewoude

We schreven het al in de Slûswachter van november (8 november): de Plaatselijk Belangen van Wijnjewoude en Bakkeveen en Natuurvereniging Bakkefean zijn het eens over de “laan” tussen Bakkeveen en Wijnjewoude. Globaal dan, want de detailinvulling moet toch gebeuren door deskundigen van de gemeente.

Alleen zieke bomen worden gekapt, het smalste deel van De Duurswaldmerwei (omgeving De Stripe) wordt geaccentueerd met “buurtschap Duurswald” en er zijn passeerstroken voorgesteld, zodat auto’s niet meer in de modder hoeven bij grote tegenliggers. Plaatselijk Belang Wijnjewoude doet de verdere afhandeling, omdat het betreffende deel van de strook op grondgebied Wijnjewoude ligt.

Sa! heeft er nu ook een artikel aan gewijd: klik hier.

 

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

Geef een reactie