Vieka en natuurmonumenten werken samen

NATUURMONUMENTEN EN VIEKA WERKEN SAMEN IN BAKKEVEEN  

Stichting Vieka en Natuurmonumenten gaan samenwerken op de Slotplaats in Bakkeveen! Stichting Vieka biedt arbeid op maat aan mensen met een functiebeperking van psychische, verstandelijke, sociale of lichamelijke aard. Vieka streeft ernaar door het aanbieden van activiteiten in een ‘normale’ werkomgeving zorgvragers in contact te brengen met de samenleving. De samenwerking met Natuurmonumenten is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om zorgvragers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden waarin het meedoen en leren centraal staan.

Groenvoorziening
Deelnemers die houden van lekker buiten werken, komen uitermate goed aan hun trekken bij Natuurmonumenten! De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit snoeiwerkzaamheden en opruimen van de omgeving. Ook onderhoud van de gereedschappen is onderdeel van de werkzaamheden. Inmiddels is er gestart met het opslagvrij maken van de sterrenschans op de Slotplaats.

Werk voor iedereen
Stichting Vieka in samenwerking met Natuurmonumenten en Recreatiecentrum Dúndelle willen een gevarieerde leer-werkplek starten voor horeca, facilitaire werkzaamheden en groenvoorziening. Het is belangrijk dat deelnemers een leuke en zinvolle werkplek hebben waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en kunnen meedoen in de maatschappij. Voor meer informatie, werkzaamheden en aanmelden bij Vieka, kijk op www.viekazorg.nl

 

 

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Verzorging

Geef een reactie