Vlooienmarkt 2 september

Het is alweer een week geleden. De fotograaf is er een weekje tussenuit geweest en heeft een verhaaltje in beeld kunnen bedenken voor de markt van 2 september.

Een mooie overzichtelijke markt met iets meer dan 500 kramen. Volgens sommigen zou het ’s ochtends vroeg gaan regenen, maar de buien losten op, voordat ze in Bakkeveen waren. Dat heeft het aantal standhouders waarschijnlijk wat gedrukt. Aan de andere kant: er waren 1200 betalende parkeerders. Dan al die anderen die helaas in de woonwijken geparkeerd stonden, niet meegeteld. Jammer dat we nog steeds in het dorp geparkeerd wordt. Je moet dan veel verder lopen naar de markt.

[naschrift]
Onderstaand fotoverslag gaat tot ca 11 uur.
Wat onze fotograaf niet heeft meegekregen: vanaf ca 12:30 uur ging het vrij plotseling regenen. Stevig regenen tot bijna half 3. Dat betekende een snel einde aan de markt en helaas velen die hun niet verkochte goederen nat in de auto hebben moeten inpakken.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2017, Vlooienmarkten

3 reacties op “Vlooienmarkt 2 september

  1. Huub Bouma zegt:

    Jacob,je weet er elke keer weer wat moois van te maken,nog 2 markten dan hebben we het weer gehad.

  2. Gerke Beetstra zegt:

    Jacob,het zijn mooie foto’s,zelfs ik sta er op met mijn trekharmonica,het was een gezellige markt, tot een volgende keer!

  3. Bijlsma zegt:

    Ben niet geweest vanwege de regen maar ik kom anders élke keer weer. tot in oktober, hói !

Geef een reactie