Slotplaats festival

KOM NAAR HET SLOTPLAATS FESTIVAL OP LANDGOED DE SLOTPLAATS!

Het Slotplaats Festival op zondag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen belooft een bijzonder festival te worden. Naast een streekmarkt is het ook mogelijk zelf fruit te plukken, zijn er diverse demonstraties van oude ambachten en allerlei leuke OERRR-activiteiten voor kinderen, zoals pijl en boog maken, pony rijden en schminken.

Familie festival met verschillende activiteiten
Gedurende de hele dag zijn er diverse demonstraties van diverse ambachten, worden er excursies gegeven, maar mag je ook je eigen fruit plukken. Het najaar is oogsttijd. We bieden op 1 oktober ook een keur aan streekprodukten aan op het landgoed. Daarnaast kun je boogschieten, zelf thee maken, met de boswachter op stap of een natuurspeurtocht doen. De toegang tot het festival is gratis. Je koopt een strippenkaart voor deelname aan de activiteiten.

Voor meer informatie zie: klik hier

Geplaatst in: Natuurmonumenten

1 reactie op “Slotplaats festival

  1. Appie zegt:

    Ook het TIP Steunpunt is tijdens dit evenement open.

Geef een reactie