Nu al start inloopmiddag

In tegenstelling tot eerdere berichten ….

Start inloopmiddag in Dundelle op woensdagmiddag 20 september  (vanaf 14 uur) !!

Het is een vrijblijvende inloop om even een babbeltje met een ander te doen, kopje koffie of zo, mogelijk een spelletje etc.

Het is voor jong en oud, mannen en vrouwen. We kunnen in groepsverband ook klaverjassen, jokeren of wat dan ook. Of zomaar een praatje, het is voor iedereen bestemd, kom eens langs en maak kennis met deze gezellige middag.

We zouden het ook leuk vinden als mensen ideeën hebben om een invulling te geven op deze middagen. We hebben zelf al wat ideeën, wat we nog aan het uitwerken zijn. Wat we wel blijven doen is de laatste woensdag van deze maand, hulp bij je iPad of telefoon geven,  dus kom gezellig een kopje koffie of thee drinken, de activiteiten zijn gratis maar de consumpties zijn voor eigen rekening.

Namens SKW, Mary Veenstra en Truus Witteveen.

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie