GIANT Survivalrun: uitnodiging vrijwilligers

Uitnodiging voor alle vrijwilligers die ons helpen bij de GIANT Survivalrun op 16 september a.s.

Om deze dag tot een succes te maken is het van belang dat jullie op de hoogte zijn over wat een survivalrun is, hoe de dag gaat verlopen en wat er van jullie wordt verwacht. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor onze informatie avond op maandag 11 september in Dúndelle, waar onder het genot van een kop koffie of thee alles wordt uitgelegd.

Dit jaar hebben we wederom zo’n 200 jeugdige survivalrunners uit de landelijke wedstrijdcompetitie, daarnaast hebben we dit jaar ook de officiële wedstrijdklasse (KSR) voor de volwassenen, de Korte Survival Run (voorheen de BSC). Dit vergt een iets andere aanpak dan bij de recreatieve deelnemers.

De mannen die het parcours  en de hindernissen hebben bedacht komen uitleg geven en daar ontvangen jullie ook het overzicht van het parcours en de hindernis die jullie bemannen. En uiteraard alle info die verder van belang is.

Mocht je verhinderd zijn, dan horen wij dit graag van je. Het is namelijk van groot belang voor een goed verloop van het evenement en de wedstrijd dat iedereen van te voren op de hoogte is van zijn of haar taak.

Waar: Recreatiecentrum Dúndelle, Mjumsterwei  16 in Bakkeveen
Wanneer: Maandag 11 september van 19.30 – 21.00 uur

Met vriendelijke groet,

De vrijwilligerscommissie
Greetje, Nynke, Bea, Ingrid en Hilda

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie