Gevonden: fotografie spullen

Vorige week gevonden in de bossen van de Slotplaats: hulpmiddelen bij fotograferen.

Mail Ronald van Seijen voor meer info.

Geplaatst in: Oproepen

1 reactie op “Gevonden: fotografie spullen

  1. Jogchum Reitsma zegt:

    Ik ben de vorige week donderdag samen met een collegafotograaf bij de Slotplaats wezen fotograferen. Prachtige paddenstoelen met guttatie (het zweten van de paddenstoelen). Om een goede belichting te krijgen heb ik dit reflectiescherm gebruikt. Toen ik vervolgens nog iets moois zag vergat ik het scherm in de fototas te doen en later vergat ik het mee te nemen. Het heeft mij mooie foto’s opgeleverd. Dit bos is een heel goed paddenstoelenbos. Gelukkig ontdekte ik maandag, toen ik iets in de fototas wilde stoppen, dat ik het scherm miste. Daarom gisteren, dinsdag, naar de Slotplaats. Het restaurant was helaas gesloten, maar de TIP was open en de mevrouw achter de balie had net op internet gelezen over deze gevonden fotouitrusting. Via via werd het adres van de vinder achterhaald en ik heb het opgehaald. Hartelijk bedankt voor de service en de vinder voor het melden.

    Jogchum Reitsma

Geef een reactie