Vlooienmarkt 19 augustus 2017

Het is dinsdagavond 29 augustus en ik bedenk me ineens: Het is bijna weer de eerste zaterdag van de maand september tijd voor een nieuwe vlooienmarkt maar…………de foto’s van de vorige markt zijn nog niet gepubliceerd.

Een slechte zaak van mijn kant en ik bied dan ook mijn nederige excuses aan.

Toch nog maar aan de slag geweest, want ja een traditie moet je wel proberen in stand te houden:

Geplaatst in: vlooienmarkt_2017, Vlooienmarkten

4 reacties op “Vlooienmarkt 19 augustus 2017

 1. F. Oswald- de Jager zegt:

  geen mens is nu eenmaal volmaakt…..

  wel eens een volmaakt mens gezien ?
  en hoe beviel dat ?

 2. Huub Bouma zegt:

  Mooie foto,s Jacob,op naar de volgende markt.

 3. Johanna zegt:

  Wat veel foto’s. Prachtig.

 4. Rob Roel zegt:

  Ik was ook op deze markt. Ik hield zelfs tijd over. Zeer van genoten, 240 kramen..kan ik goed en relaxed wandelen langs de standhouderplekken.. voldaan gevoel.. goed geslaagd..100 -200 meer is ook nog prima.. Mijn ervaring toch weer bevestigd: 550 = minder voldaan gevoel.. net of dat de grens wel is voor mij..er was meer ruimte..de paden waren ook breder..heel tevreden was mijn ervaring op deze 19 augustus.. idem de markt van afgelopen 2 september ik vermoed < 550 stands.. lekker marktweer, goede sfeer, meer van zulke markten graag!… goed geslaagd..kwaliteit neemt toe van de aangeboden waar. waar ik naar zoek..vrijwilligers natuurlijk altijd weer ontzettend bedankt !! De stijdende lijn zit er wel in..ga zo door !

Geef een reactie