Vlooienmarkt 22 juli 2017

Het beloofde in het begin van de week een mooie dag te worden maar hoe dichter we bij de zaterdag komen, hoe somberder de weersvooruitzichten worden. Gelukkig blijken het allemaal buien te zijn die snel tot ontwikkeling komen maar ook snel weer verdwijnen. Dat betekent meestal “hier en daar een bui” …….. en dan meestal ook nog HIER. Vandaag niet …….. bijna alle buien gaan aan ons voorbij.

We bereiken zelfs de temperatuur van 25 graden en het wordt derhalve bijna te warm. Maar geen gezeur over het weer meer……..

we kunnen vandaag 650 standhouders verwelkomen en zo’n 2500 bezoekers.

De fotograaf heeft zijn best gedaan een kleine reportage te maken, want wegens vakantie van menig vrijwilliger moest ook hij meehelpen de auto’s naar hun parkeerplek te begeleiden.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2017, Vlooienmarkten

4 reacties op “Vlooienmarkt 22 juli 2017

 1. Klaas zegt:

  Was wel heel erg groot deze keer.

 2. Joris zegt:

  Mooi man kan mij niet groot genoeg zijn

 3. Rob Roel zegt:

  Was inderdaad groot, ik heb het liever zo rond de 500 kramen, wel goed nog geslaagd, niet alles kunnen bekijken.. Logisch: Ik ben er 3,5 uur… 672 kramen = 672 : 210 minuten = 3,2 kramen per minuut..onmogelijk als je echt goed alles wilt bekijken. Tuurlijk mensen die alleen maar komen voor het flaneren en terrasje zitten en mensen bekijken is het leuk als het zo vol is..(begrijp ik ook wel) Maar met drukte kun je niet eens opschieten, want er lopen wel veel mensen voor je en dat gaat vaak ook niet zo snel, zeker met rollators en elektrische karren.. (is ook verder niets op tegen), lekker mee doorgaan) Maar 500-550 kramen vind ik het prettigst..

 4. rob Roel zegt:

  Ook omdat bij het vertrek de mensen op de hoofdrijbaan steeds moeten wachten op bestuurders van het parkeerterrein en dan ‘pikken’die voor of die krijgen dan heel lang de tijd om weg te rijden, terwijl die mensen later instapten, dat is wel irritant.. laat dan eerst de hoofdrijbaan doorkarren en dan niet steeds ‘vertrekkers’ er tussen in laten komen, doe dan ff 5 minuten de parkeerplaatsvertrekkers en dan ff stoppen en dan langer de mensen op de hoofdrijbaan door laten gaan..beter voor doorstroming en het is wat eerlijker..

Geef een reactie