Impressie Vlooienmarkt 1 juli

We moeten terug naar 5 september 2015: dat was de vorige verregende markt. Deze markt, van 1 juli 2017, vond plaats in een regenachtige periode van een kleine week in een overigens prachtige junimaand. Er werd vrijdagavond, -nacht en zaterdagochtend veel regen verwacht. In de middag opklarend en verder goed zomerweer.

De realiteit was dat het tussen 7 uur en 9:45 uur droog was. Verder eerst veel regen en later (mot)-regen. Dat betekende weinig standhouders: “slechts” 83. Er is redelijk wat publiek geweest, vooral in de droge periode vroeg in de ochtend. Hierdoor hebben vele standhouders nog redelijk goed verkocht. Inderdaad: tegen 14 uur brak de zon door …..

Hieronder een korte foto-impressie (foto’s Wolter Nieuwland).

Geplaatst in: vlooienmarkt_2017

Geef een reactie