Een wereld van verschil

Het nieuwe programma voor alle projecten van 2018 is uit.

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij zin om in 2018 of 2019 met World Servants mee te gaan naar Guatemala, Colombia, Bolivia, Ecuador, Sierra Leone Ghana, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Kenia, Malawi of Myanmar. Letterlijk een wereld van verschil, wat wij hier hebben en wat ze daar hebben.

Om daar te bouwen aan klaslokalen, toiletten e.d. en aan jezelf. Om de kinderen daar een betere toekomst te bieden. Meldt je dan aan.

Ik ben bereid om je te helpen om hier acties te voeren om geld bij elkaar te krijgen, zodat jij daar je steentje kan bijdragen, zodat kinderen daar ook de mogelijkheid hebben om naar school te gaan, wat voor hun een wereld van verschil betekent op een betere toekomst.

Groet Johanna Ekas, [email protected].

namens World Servants Bakkeveen,

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie