Het Dodo Festival 2017!

Nu de zon weer af en toe schijnt en er weer van alles begint te kriebelen, is het weer bijna tijd voor een nieuwe editie van het Dodo Festival! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus is het zover en wordt Bakkeveen weer voor even het bruisende middelpunt van deze aardbol. Niet alleen zal er op vrijdag weer een fantastische kindermiddag georganiseerd worden, ook zal Radio Continu weer uitzenden vanaf het festivalterrein en klinken er veel vrolijke muzieknootjes door het dorp. Naast Nederlandstalige artiesten als Frans Bauer, Stef Ekkel en Mooi Wark zal op vrijdag 25 augustus gefeest kunnen worden op muziek van Beethoven Rocks, Praia Del Sol en de Alpen Zusjes!

Op zaterdag pakken we het dit jaar helemaal anders aan. De DJ’s maken plaats voor een Fryske Rock middag met onder andere Trijexnix, Duo Hûnekop en de Doelleazen. Hierna dansen we door tot de late uurtjes op de muziek van onder andere Vangrail, Jelle B en Springsteen Experience!

Natuurlijk is de entree op vrijdag weer helemaal gratis en dit jaar –dit is nieuw- kun je ook op zaterdag GRATIS naar binnen (tot 20.00 uur, daarna €10,– entree)! Voor de gehele line-up, meer informatie en het bestellen van munten met korting kun je nu al terecht op www.dodofestival.nl of op onze facebookpagina www.facebook.com/dodofestival.

Tot ziens op 25 en 26 augustus! 🙂

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Het Dodo Festival 2017!

  1. Peter Degenaars zegt:

    Is dit bungalow Molecaten?
    En zijn er nog Bungalows vrij?

Geef een reactie