Brassband Opsterland komt langs de deuren

Brassband Opsterland kan ontzettend trots terug kijken op een seizoen met fantastische activiteiten en hoogtepunten en muzikale groei.

Zo is de band, onder de huidige naam, voor het eerst naar Utrecht geweest en heeft deelgenomen aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen en heeft de debuut-deelname een prachtig juryrapport opgeleverd. Een uitverkocht voorjaarsconcert in ‘de Mande’ stond ook op de agenda en op het Gouden Spikerfestival wist BBO drie keer zilver in de wacht te slepen. Ook de jeugd heeft niet stilgezeten, want jeugdorkest ‘Koperbende’ maakte haar debuut op het GSF en heeft naast de eigen activiteiten ook het podium gedeeld met BBO op het voorjaarsconcert.

Voor de gehele band was het een fantastische ervaring om de muzikale begeleiding te verzorgen op het openluchtspel ‘it van Drooge Mystearje’ in Bakkeveen.

Het seizoen sluit Brassband Opsterland traditioneel af met een rondgang door de dorpen Bakkeveen en Frieschepalen. Door met een vrolijke noot langs de deuren te gaan hopen zij op een bijdrage van de dorpsgemeenschap, waarmee de band het afgelopen seizoen en in de toekomst haar activiteiten kan blijven bekostigen.

  • Maandag 3 juli vanaf 18:30 – Bakkeveen
  • Maandag 10 juli vanaf 18:30 – Frieschepalen
Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie