Vlooienmarkt 17 juni 2017

Een tussendoor markt deze keer. En Eentje die er volgens de statistieken om bekend staat dat het de rustigste markten van het jaar is. Maar dit jaar bewees dat ook juni lekker druk kan zijn. Met 551 standhouders een nieuw record voor de tussen markt in juni. Ook het weer speelde lekker mee want hoewel er om 08.00 uur een paar spettertjes te voelen waren (ze waren niet eens te zien), bleef het aangenaam markt weer. Hoewel net op het laatst zo vlak voor 13.00 uur werd het iets natter. Maar ook dat was snel weer over.

Voor de fotograaf was het een beetje “saaie” markt. Weet hij er meestal wel een soort van thema uit te slepen, deze keer bleef het bij gezellige overzichtsfoto’s. Toch is dat natuurlijk ook een soort van thema……gewoon gezellig.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2017

1 reactie op “Vlooienmarkt 17 juni 2017

  1. Rob zegt:

    Dit was voor mij weer eens een leuke markt. Parkeren prima. (duidelijke instructie ook, die man met die grijze baard, kan zo verkeersagent worden..) Beter geslaagd dan anders, met kwalitatief voldoende waar voor m’n geld.. Meer van zulke markten.. gezellig en niet té druk..het was te belopen..misschien wat teveel van die loopkarretjes voor de bagage, die zo maar over je tenen rijden, of snelle invalidekarren, die best pittig langs je scheren.. maar..ik ben dit keer tevreden.. houden zo ! Complimenten..

Geef een reactie