Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude

Samenwerking Festival 316 en Pinksterfeest Wijnjewoude

Afgelopen jaar hebben de besturen van Unite in Christ en Pinksterfeest Wijnjewoude een bijzonder en uniek proces mogen bewandelen. Bijzonder omdat we Gods leiding hierin hebben ervaren. Uniek om te kiezen voor samenwerking terwijl het verleden vaak scheiding liet zien. Het gezamenlijke verlangen is om in eenheid de naam van Jezus te verkondigen aan alle mensen.

Programma

Vrijdag 2 juni

  • Vrijdagavond zal het feest geopend worden met zangeres Pearl Joan i.s.m. Combo Wyn. Theo van der Heuvel zal spreken over het belang van eenheid.

Zaterdag 3 juni met Festival avond

  • De dag begint met een samenkomst in de ochtend waarin Jelle de Kok zal spreken over de eenheid in Jezus. De band LAUD zal alle ochtenddiensten begeleiden.
  • ’s Middags is er een bezinningstocht door de bossen van Wijnjewoude voor alle leeftijden.
  • Zaterdagavond is er een muziekavond, vooral gericht op tieners en jongeren. Een sprankelend programma met Amanda Lock, Vreemdelingencollectief, Schrijvers van gerechtigheid en Draw the parade.

Pinksterzondag 4 juni

  • Er is een speciale tent voor de tieners: Hanne de Vries komt op zondagochtend spreken èn zingen. Daarnaast is er in de kindertent een poppentheater van Timo van de Heuvel met het thema ‘we mogen er allemaal zijn’. In de grote tent is een samenkomst waarin Esther Westerkamp spreekt over eenheid door de Heilige Geest.
  • ’s Middags is er een verscheidenheid aan workshops. Voor de kinderen is er een spelcircuit
  • ’s Avonds wordt in de tienertent de film ‘Gods not dead 2’ gedraaid. Daarnaast is in de grote tent een samenkomst waarin Hans Maat spreekt over hoe de Heilige Geest werkt. De muziek ‘Oden van Salomo’ is het de oudste verzameling christelijke liederen en gebeden die bewaard is gebleven (80-120 na Christus). De musici begeleiden tussendoor de samenzang uit de liedbundel van Johannes de Heer.

Evangelisatiedienst op Pinkstermaandag 5 juni

  • ‘Laat ons allen één zijn’ is het thema van de evangelisatiedienst o.l.v. Hanna Swart. De band Laud zal weer de muzikale begeleiding verzorgen. In de tienertent zal Coen Nuijten spreken over het thema SAMEN.
  • Het Pinksterweekend wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Goed doel
Tijdens de samenkomsten vertellen we hoe World Vision opkomt voor de rechten van kinderen door de lokale bevolking te trainen zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Door een kind te sponsoren geeft u een kind hoop èn liefde!

Entree en website
Vier samen met ons het Pinksterfeest van 2 t/m 5 juni in Wijnjewoude! We zouden het fijn vinden als u laat weten dat u komt. Vooral vanwege het programma van de kinderen en tieners, hier zit een maximum aan plekken op. Wil je je daarom aanmelden via www.pinksterfeest316.nl? De toegang is GRATIS! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten. Op de site lees je ook de laatste nieuwtjes over het programma.

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie