SDM: Personal training èn Yoga

Personal Training
Zomer 2017: hoogste tijd om nu écht aan de bak te gaan. SDM’s personal trainer Jochem heeft nog een aantal plaatsen vrij om jou (en evt. je partner in crime) persoonlijk te begeleiden naar het gedroomde fitte lijf! Of je nou wilt afvallen, aankomen, sterker worden of sportspecifieke doelen hebt, voor alle doelen kan Jochem samen met jou (en je eventuele partner) een persoonlijk plan samenstellen! SDM heeft een speciale zomeractie! INTRODUCTIEACTIE = 3 x voor €50,- p.p. (ook leuk om cadeau te geven!)

YOGA-LESSEN
SDM verzorgt op haar locaties in De Wilp en in Marum o.l.v. Simone diverse Yoga-lessen zoals KinderYoga, YinYoga, Moeder-kindyoga, RelaxYoga, HormoonYoga, Yogalatus, PeuterYoga, HathaYoga etc. Laat je informeren over de les die bij jou past. We geven zowel ochtend- als avondlessen. Yoga is altijd een les waarbij  balans- en krachtoefeningen gecombineerd worden met stretching en ontspanning. Een ieder kan tijdens deze les zijn of haar eigen niveau bepalen. Fysieke oefeningen verlichten lichamelijke spanningen en stijfheid, bijvoorbeeld in je schouders en rug. Ontspannings- en ademhalingsoefeningen vangen de gevolgen op van mentale stress.

Fysiotherapie?
Yoga wordt ook steeds vaker aangeraden door fysiotherapeuten en ingezet als trainingsmethode. Yoga heeft dan ook niets van doen met zweverigheid en in de lotushouding zitten.

Locatie: Yoga in de Wilp
Sporthal de Wilp/Dorpshuis Op de Welle, Schoolstraat 17, 9367 PX De Wilp


Locatie: Yoga in Marum

Zaal Jut en Jul, Wendtsteinweg 15, 9363 AK Marum

En…nog veel meer
Naast deze lessen, verzorgt SDM nog veel meer activiteiten. Een volledig overzicht vind je op de website van SDM www.s-d-m.nl  en/of op haar facebookpagina: https://www.facebook.com/SDM.nl/

 

CONTACT
Grytsje en Marieke de Jong
Sport- en dansschool SDM | Bureau Zus
Postadres: Hoornweg 46, 9363 EH Marum
Grytsje de Jong 06-43972620
Marieke de Jong 06-23604423
E: [email protected][email protected]
I: www.s-d-m.nlwww.bureauzus.nl

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie