De Bosk start met jeu de boules instuif.

Zondagmiddag 2 april verzamelden 25 bewoners van buurtvereniging De Bosk zich bij de jeu de boules baan voor een gezellige instuif. De liefhebbers, en die waren er genoeg,  konden een partijtje jeu de boulen. Had je meer zin in een gesprekje met andere buurtgenoten, dan was daar onder het genot van een hapje en een drankje alle gelegenheid voor. Het was fantastisch weer, dus iedereen had het reuze naar zijn zin. Het gezellig samenzijn werd helaas abrupt afgebroken doordat Wilfred van de oxboard viel en met een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Hier werd de pols gezet en in gipsverband gewikkeld. Ondanks dit trieste slot was deze ongedwongen activiteit als start van het seizoen zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst in: De Bosk

1 reactie op “De Bosk start met jeu de boules instuif.

  1. Huub Bouma zegt:

    Gezellige boel bij jullie.

Geef een reactie