Bakkeveen kampioen en naar 3e klasse!

Zondagmiddag 8 april 2007: Bakkeveen staat met 12 punten voor op nummer 2 Haulerwijk in de 4e klasse B. Vanmiddag de 19e van de 22 wedstrijden. Dat betekent bij winst of gelijkspel dat Bakkeveen kampioen is. Bij eventueel verlies is de uitslag van Haulerwijk bepalend (Haulerwijk blijkt later met 2-3 te verliezen van Surhuisterveen).

Een wedstrijd met spanning, want voor het eerst in haar bestaan zou Bakkeveen rechtstreeks (zonder beslissingswedstrijd) kunnen promoveren. Bakkeveen is 4x eerder gepromoveerd naar de 3e klasse, maar dat ging steeds via beslissingswedstrijden: in 1981, 1986, 1993 en 2000.

Vanmiddag rechtstreeks? Voor de voorzitter van de vereniging is het een speciale dag en een kampioenschap zou een prachtig cadeau zijn….. De spelers zijn nerveus….. Het weer is lekker: rond de 14 graden, zonnig en lekker in de luwte.

Hieronder een impressie.

Ook foto- of videomateriaal beschikbaar of online? Stuur even een email; voor adres zie onder aan deze pagina.

 

19 foto’s ingezonden door Frans Mulder.

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie