Zonnebloem: Buffetdiner weer groot succes

De zaal was weer goed gevuld. 105 personen waren afgekomen op het jaarlijkse dinerbuffet op dinsdag 21 februari in Hotel Restaurant de Stripe  in Wijnjewoude. Iedereen kon voor de deur uitstappen waar men direct werd opgevangen door vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ureterp e.o. die de deelnemers naar binnen begeleiden. Rolstoel gebonden personen werden weer belangeloos vervoerd door taxi v .d. Wal/Kort en het busje van de Lijte.

Na het openingswoord door onze voorzitter Albert de Vries werd de soep, er was keuze uit 2 soorten, aan tafel geserveerd. De medewerkers van de Stripe hadden intussen aan beide kanten van de zaal, de tafels gevuld met een warm/koud buffet. De meeste deelnemers wisten het buffet meerdere malen te vinden om het bord te vullen. Het dinerbuffet werd afgesloten met 4 verschillende soorten desserts aan tafel, waaronder ook het door ouderen zo geliefde advocaat met slagroom.

Na een gezellig samenzijn bedankte onze voorzitter, de fam. De Vries van de Stripe en hun personeel, voor de gastvrije ontvangst en het voortreffelijke dinerbuffet. Ook bedankte hij de vrijwilligers. Dankzij hen konden zoveel personen van deze avond genieten.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.

Antje Berga.

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie