Fietsfeest bij Meinsma

Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude is finalist in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2017. De plaatselijke en provinciale titel is al binnen en op 3 april wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Vanwege dit heugelijke feit wordt er ook dit jaar een Fietsfeest georganiseerd en wel van donderdagavond 23 maart tot en met zaterdagmiddag 25 maart. Ook dit jaar is er weer van alles te zien en te doen in en rond het winkelpand.

Donderdagavond 23 maart is er een informatie-avond over e-bikes en wordt het nieuwe Shimano Steps systeem geïntroduceerd. Na de uitleg volgt een pauze waarna cabaretier Teake van der Meer aan het woord komt en ons mee zal nemen in zijn geweldige verhalen. De avond begint om 20 uur.
Vrijdag 24 en zaterdag 25 maart heeft u volop de mogelijkheid om naar hartenlust e-bikes te testen en proefritten te maken op de verschillende soorten e-bikes. Het is deze dagen goed handelen want er lopen diverse acties en als u trek heeft, kunt u in de koffietent uw inwendige mens versterken. Ook op de ‘gewone’ fietsen lopen diverse acties en de kinderfietsen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Aan de kinderen is ook gedacht, er staat voor hen een springkussen en ballenbak klaar waar zij zich heerlijk kunnen vermaken.

Vrijdagavond 24 maart wordt er een Ladiesnight georganiseerd. Sorry heren. De ladiesnight begint om 20 uur en voor de eerste 75 bezoekers staat er een goodiebag klaar. Naast de informatie die u deze avond kunt krijgen over de fietsen, is er ook het een en ander te doen. Er zijn stands van Zussss en Oriflame. Je kan je op laten maken, je haar laten stylen door de kapsters van ’t Leantsje en met een fiets op de foto bij fotograaf Marloes Kortenoever. Bloemen- en kadohuis Wilma is aanwezig met materialen om een creatief, vrolijk voorjaarsstukje te maken.

Zaterdagmorgen om 9 uur wordt er onder de aanwezige bezoekers een prachtige Sparta Lola Jo damesfiets verloot. Zorg dat je erbij bent om kans te maken op deze prachtige fiets.
Iedereen die deze dagen een fiets aanschaft, maakt ook nog eens kans op een ballonvaart, Meinsma Fietsen gaat weer eens sky-high.

Iedereen is deze dagen net zoals alle andere dagen van harte welkom!

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie