Nw Allardsoog: vacature Bedieningsmedewerk(st)er

[De vacature is inmiddels vervuld ! Je kunt niet meer reageren]

Conferentie- en Recreatie Centrum Nieuw Allardsoog: www.nieuw-allardsoog.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerk(st)er bediening die door de week en in weekenden beschikbaar is om ons team te komen versterken. Nieuw Allardsoog beschikt over vergader zalen, een restaurant en café, groepsaccommodaties en hotelkamers. Door de week ontvangen wij gasten voor zakelijke bijeenkomsten. In de weekenden werk je tijdens bruiloften, feesten en partijen.

Je bent verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten tijdens (zakelijke) lunches en diners, en op feesten, partijen en bruiloften, maar kan ook worden ingezet op het inrichten en schoonmaken van vergader- en feestzalen.

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie