GIANT Survivalrun: zat. 16 september

Zet het in je agenda: De Giant Survivalrun in Bakkeveen wordt gehouden op zaterdag 16 september!

De 5e editie van de Survivalrun wordt ook dit jaar weer weer gehouden in de prachtige omgeving van Bakkeveen. Op zaterdag 16 september 2017 zullen weer 1000 deelnemers de strijd aangaan, individueel of in groepsverband, op diverse afstanden door de Bakkeveense bossen, heide- en zandvlakten. Een onverharde route met uitdagende hindernissen beloven het weer een mooi spektakel te laten worden, zowel voor de deelnemers als de toeschouwers die op diverse locaties toegang hebben tot het parcours.

We vinden het geweldig dat Giant Noord – vertegenwoordigd door dealer Veenstra te Bakkeveen – ook in 2017 weer de hoofdsponsor is van het evenement .

Garage- en Mechanisatiebedrijf Veenstra is, onder de naam Giant Noord, de trotse dealer van Giant knikladers in het noorden. Deze hoge kwaliteit machines zijn door hun compacte formaat en korte draaicirkel op vele manieren inzetbaar. Zo worden ze veelvuldig gebruikt in de bouw, door agrariërs en hoveniersbedrijven en in maneges. Giant knikladers zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Tijdens de Survivalrun zullen er op het terrein enkele knikladers te bezichtigen zijn.

De inschrijving voor de Survivalrun opent binnenkort. Blijf op de hoogte! Houd onze website in de gaten.

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie