Vlooienmarkt voor Goud…..en Turf ?

Vlooienmarkt Bakkeveen is 1 van de genomineerde organisaties voor de Gouden Turf.   Stem op ons !

De Gouden Turf is de publieksprijs voor Opsterlandse vrijwilligersorganisatie van het jaar. De nominatie is in handen van de inwoners van Opsterland. De publiciteit is in handen van weekblad Sa!. De organisatie is in handen van raadsfractie OpsterLanders. De winnaar van de Gouden Turf ontvangt de felbegeerde wisseltrofee: De Turfsteker.

Vlooienmarkt Bakkeveen zorgt ervoor dat vele gebruikte goederen een tweede of zelfs derde gebruiker vinden: kleding, meubilair, gereedschappen, curiosa, etc.. Ook is de markt goed voor het opdoen en onderhouden sociale contacten. En, niet onbelangrijk, de inkomsten van de markt komen ten goede aan vele organisaties in Bakkeveen of naaste omgeving. Vlooienmarkt Bakkeveen draait volledig op vrijwilligers: in totaal tussen de 15 en 20 personen. Zij staan elke markt weer voor dag en dauw klaar om voor standhouders en bezoekers er een leuke dag van te maken.

En daarom zouden we het als vrijwilligers leuk vinden dat jullie je stem op ons uitbrengen. Klik hier voor het stembureau.  (doe dit meteen, want op 15 januari sluit de stemperiode).

Kijk hier voor uitkering vlooienmarkt-Bakkeveen in 2016

De vrijwilligers van stichting Vlooienmarkt-Bakkeveen
www.bakkeveen.nl/markt

Geplaatst in: Vlooienmarkten

1 reactie op “Vlooienmarkt voor Goud…..en Turf ?

  1. Dirk zegt:

    Zie als vakantieganger alweer uit naar het zomerseizoen om de weekeinden door te brengen op camping t Hout
    Het leuke aan Bakkeveen is natuurlijk ook de vlooienmarkt waarvan ik een trouwe bezoeker ben, heerlijk om rond te lopen op deze gezellige markt
    Zie er alweer naar uit

Geef een reactie