Nieuwe locatie Outdoor Bakkeveen

Voor het nieuwe seizoen krijgt Outdoor Bakkeveen de beschikking over een geheel nieuwe outdoorlocatie. Het terrein, gelegen nabij de Bakkeveense Duinen en uitkijktoren de Belvedère, wordt momenteel ingericht als outdoorlocatie voor groepen. Op de nieuwe locatie worden een gezellige ontvangstruimte, een hindernisbaan, een boogschietbaan en een veld voor groepsspellen gerealiseerd.

Er wordt hard gewerkt om het terrein van 2 hectare groot, gereed te krijgen voor 1 april. Het bestaande hekwerk en de lichtmasten van de voetbalclub zijn inmiddels verplaatst. Het grondwerk is grotendeels uitgevoerd met een kraan en nagenoeg gereed. De basisconstructie van de hindernisbaan is opgebouwd en binnenkort wordt er gestart met het monteren van touwen en klimnetten.

De ligging van het terrein is ideaal. In het hart van recreatief Bakkeveen naast recreatiecentrum Dúndelle en een groot parkeerterrein voor de deur. De samenwerking met recreatiecentrum en zwembad Dundelle zorgt ervoor dat Outdoor Bakkeveen de groepen die jaarlijks naar Bakkeveen komen, nog beter kan bedienen. Groepen hebben de keuze uit een groot aanbod aan activiteiten zoals boogschieten, survival, GPS tochten en lasergamen. Voor bedrijven is er een mogelijkheid tot teambuilding.

Als u meer informatie wilt of misschien al een activiteit wil boeken, neem dan eens een kijkje op de geheel nieuwe website.

www.outdoorbakkeveen.nl

Geplaatst in: Actief Doen

Geef een reactie