Âldjiersploech noemt namen

Afgelopen week heeft de Âldjiersploech de feestverlichting opgeruimd. Het was rondom de feestdagen weer een gezellig gezicht in het dorp en dat alles werd mede-mogelijk gemaakt door de bijdrages van onderstaande sponsors, waarvoor onze hartelijke dank!

autobedrijf Paulusma, camping ’t Kroese Beamke, conferentieoord Nieuw Allardsoog, restaurant De Drie Provinciën, bouwbedrijf v.d. Veer, fysio Goren, Meinsma fietsen, camping De Ikeleane, restaurant De Stripe, schildersbedrijf Palsma, Food PLaza, recreatiecentrum Dúndelle, schildersbedrijf Wiltjer, slagerij Van Eik, camping ’t Hout, Louwsma & partners, Bosmanege, kampeerboerderij De Harmsdobbe, gebr. Kok, Gremco, Marinus Machinebouw, kampeerboerderij De Loryann, kapsalon Greatz Hair, bakkerij v.d. Molen, bloematelier & woondecoratie De Wylde Roas, De Slotplaats, café De Brink, Kijf & Witte, Macadam, belastingadvies Holleboom, camping De Wâldsang, Bloemhof hoveniers, Kamminga keukens, garage Veenstra, groothandel Actiefood, autobekleding Geke, A & S vishandel, Doolhofpark & Bospaviljoen, van Zwet.

Ook willen wij hierbij de vrijwilligers bedanken voor hun trouwe inzet. Dit jaar waren dat:
Bart de Boer, Teade Bos, Theo van Dekken, Jappie v.d. Meulen, Henk Mekkes, Berend Overwijk, Henk Posthumus, Jan v.d. Schaaf, Minne Smit, Steven Stoker, Frans Swanik, Tjalling Veenstra, Machiel de Vegt, Anne v.d. Velde, Jan de Vries, Steffen Stoker, Germ Sinnema, Jan Zijlstra

En verder een speciaal woord van dank aan:
Hepke Deelstra
voor het verlenen van opslagruimte en Food Plaza voor de verzorging van de inwendige mens!

Geplaatst in: Jaarwisseling

8 reacties op “Âldjiersploech noemt namen

 1. Jacob zegt:

  Seach der wer moai út minsken!

 2. Alie zegt:

  Zag er weer top uit!!

 3. Patrick zegt:

  Ik mis in de opsomming in het algemeen de inwoners van Bakkeveen die middels de jaarlijkse collecte de feestverlichting mede hebben mogelijk gemaakt

 4. Ann zegt:

  Geniete als je in it tsjuster langs de feart ride!

 5. Huub Bouma zegt:

  Het was weer geweldig,kompliment voor de mannen.

 6. Tineke van der Velde zegt:

  Prachtig! Elke keer een “waarm wolkom Thús gefoel” als wij Bakkeveen binnenkomen. Bedankt hiervoor.

Geef een reactie