PV Vitesse88 huldigt haar kampioenen

PV Vitesse88 huldigt haar kampioenen 2016 

De kampioenen met bloemen van links naar rechts, Jannes Kootstra, Andries van der Veer, Jan Kuipers (schuin achter), Klaas Kootstra (daar weer schuin achter) en Eelze Fokkema (met armen over elkaar). De overige leden van links naar rechts, John Hilbers, Gijs van der Ham, Sako van Veen, Teade Terpstra, Richard de Vegt en Patrick Marinus. Op de foto ontbreken Sjoerd van der Veer, Ewoud Valk en Appie Doller.

Gezellige jaarlijkse feestavond
De winter is voor duivenliefhebbers een rustig seizoen en bij uitstek geschikt om de kampioenen in het zonnetje te zetten. Tijdens de feestavond van postduivenvereniging P.V. Vitesse88, eind november, werd nog een keer teruggeblikt op het voorbije seizoen. De meest constant presterende liefhebbers waren Andries van der Veer, Jan Kuipers, Jannes Kootstra en Klaas Kootstra/Eelze Fokkema.
Grote kampioen van de avond was Andries van der Veer. Hij werd on- en aangewezen kampioen, tevens snelste op de vluchten tot 300km (vitesse), tot 500km (midfond) en tot 750km (dagfond). Daarnaast had hij de 1ste duifkampioen vitesse en dagfond.

Jan Kuipers was het snelste op de vluchten met de jonge duiven. Tevens heeft hij de beste oude duif van de vereniging met 13 prijzen. Deze doffer was ook de beste duif van het spelonderdeel midfond. Jan Kuipers kan de toekomst met vertrouwen tegemoet zien, hij heeft ook de beste jonge duif op het hok met 7 prijzen van de 7 vluchten.

Jannes Kootstra eindigde het hoogste in het aangewezen kampioenschap vitesse en natoer (gezamenlijke vluchten oude en jonge duiven in het najaar). Tevens heeft hij ook de beste duif van het onderdeel natoer.

Klaas en Eelze van de combinatie Kootstra/Fokkema werden aangewezen kampioen bij de jonge duiven en snelste op de vluchten van het onderdeel natoer.

Bent u ook geïnteresseerd in het vliegen met postduiven neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden of ga eens kijken bij een van de Bakkefeanster duivenmelkers.

Meer info: www.vitesse88.nl

Geplaatst in: Duiven

Geef een reactie