Inbraken in Bakkeveen

Onderstaand bericht  is van Wâldnet

Geld buitgemaakt bij inbraken in Bakkeveen

Publicatie:
wo 21 december 2016 10.10 uur

BAKKEVEEN – Twee woningen aan de Alde Drintse Wei in Bakkeveen zijn dinsdag bezocht door het dievengilde. Bij beide inbraken werd geld gestolen. Uit één van de woningen werd ook een kluis met inhoud buitgemaakt.

De woninginbraken hebben plaatsgevonden op dinsdag tussen 13.00 en 20.30 uur. De daders zijn door verbreking binnengekomen.

Zie Wâldnet

 

Geplaatst in: 2016-gebeurtenissen, Bakkeveen

2 reacties op “Inbraken in Bakkeveen

  1. René Sloots zegt:

    over het algemeen zijn het bekenden, die weten wanneer mensen thuis of weg zijn, want meestal als er ingebroken wordt gaat dat wel gepaard met geweld, en dit zijn weer de tijden dat mensen veel weg zijn, en mensen kunnen het toch niet laten om andermans spullen te vernielen, of het huis leeg te roven, ik ben blij dat ik twee grote honden heb, die ontzettend waaks zijn en helemaal als ik er niet ben, hoef je niet door het hek te komen, risico’s zijn dan voor jezelf, ik heb sowieso camera’s geplaatst want dat zijn we wel verplicht om onze spullen en ons zelf te beschermen, ik vind het erg sneu dat dit gebeurt, als je geen hond hebt, raad ik aan om gewoon camera’s te installeren, je kunt ze voor weinig op internet kopen, en misschien lopen de daders dan wel tegen de lamp aan en kunnen ze worden opgepakt.

  2. CM zegt:

    Nope dit zijn veelal bendes uit de Randstad die hier op dag toeslaan (betrouwbare bron) , zelf heb ik vandaag ontdekt dat mijn Sleutelcilinder beschadigd is, dit lijkt op de cilinder trekker methode echter dat lukt niet met een SKG3. Ik woon vlakbijnde gedupeerden. Morgen een nieuwe cilinder halen, 50 Euro, maar zeker het geld waard. Overweeg nu zeker ook een camera en alarmsysteem!

Geef een reactie