Denk even aan onze huisdieren met vuurwerk!

Beste inwoners van Bakkeveen,
Rondom oud en nieuw is het voor veel dieren erg stressvol.
Vuurwerk en harde knallen veroorzaken veel angst bij de meeste huisdieren, maar ook bij paarden en ander vee.
Misschien wilt u meewerken aan onderstaande actie.
Dank u wel!

Geplaatst in: Oproepen

3 reacties op “Denk even aan onze huisdieren met vuurwerk!

  1. MC Raotor zegt:

    Nou ik woon op de Weverswal en ze zijn al met zwaar kaliber vuurwerk aan het gooien, mensen houden geen rekening meer met een ander of met dieren, ik hou geen rekening met mensen die vuurwerk afsteken als ik met mijn honden loop, één van mijn honden wordt er agressief van, ik nog wat meer, dit valt gewoon onder dierenmishandeling, en ouders van knderen hebben ook geen verantwoordelijkheid het interesseerd ze allemaal niets, dus kijk niet vreemd op als iemand met een gebroken kaak thuis komt, als er vuurwerk naar mijn honden wordt gegooid

  2. Truus Witteveen zegt:

    Ik vind het ook erg vervelend en mijn hond Anouk is er ook bang voor, dankzij twee knapen die twee jaar terug lachend vuurwerk naar ons gooide toen ik de hond uitliet. ( de jongens weten wel wie ik bedoel )
    Bedankt jongens, ik hoop dat de alle beesten een uurtje rust gegund word, verder wens ik iedereen een vrolijk en gezond 2017 toe.

Geef een reactie